INNER WELLNESS | COACHING & TRAINING | LOUISE HAY
 
 
hypnose-1.jpg

WIST JE DAT ECHTE HYPNOSE...

 • je leven snel en blijven kan veranderen
 • een slaagkans van bijna 100% heeft
 • bijna 100 keer sneller werkt dan psycho- en gedragstherapie
 • uit korte, krachtige sessies bestaat
 • een fantastische en heerlijke ervaring is
 • je van vrijwel elk probleem kan verlossen
 • ervoor zorgt dat je lekker niets hoeft te doen om echte hypnose te ervaren
 • Dat wij daarom eigenlijk geen hypnotherapie, maar echte hypnose doen

 

 

MAAR WAT IS ECHTE HYPNOSE DAN?

Echte hypnose is een heel sterke tool die je van jezelf al hebt: de innerlijke kracht om dingen te bereiken die je werkelijk nooit voor mogelijk hield. Zeg maar "uw beste ik". Echte hypnose is dus geen langdurende ontspannings-therapie, waarbij je misschien wel in een staat van trance en/of hypnose zou kunnen gaan.

Nee, èchte hypnose gaat direct naar de oplossing die je zoekt, om het zo snel en effectief mogelijk blijvend op te lossen, wat het ook is! Het is volgens onze cliënten een werkelijk uniek mooie ervaring.


Het gerenommeerde magazine "Psychotherapy", Vol.7/1, na een diepgaand 3-jarig onderzoek, na aanvulling WLM®:

 

  Percentage Herstel Aantal Sessies Totaal
Professionele Hypnose 93 à 95% 1 à 6 1,5 à 12 uur
Gedragstherapie 72% 22 6 maanden
Psychotherapie 38% 100-600 2 tot 11+ jaar

  

   
   
   

 

DE MEEST VOORKOMENDE VOOROORDELEN

Hieronder willen we de meest voorkomende vooroordelen over hypnose ontkrachten

 

 1. Tijdens de hypnose verlies je controle: Bij hypnose behoud je altijd controle; beïnvloeding tegen de wil is daarom niet mogelijk. Je wilskracht wordt op geen enkele wijze overschaduwd door hypnose.
 2. Je onthult geheimen en je maakt jezelf belachelijk: Je doet niets wat je niet wilt. Je denken werkt perfect en je zult alles opmerken.
 3. Je kunt vast blijven zitten in de hypnose: Je kunt de hypnose altijd zelf beëindigen. Je behoudt de controle onder hypnose. Niemand "komt vast te zitten" onder hypnose en komt nooit meer terug. Dit is (als er al iets is) een mythe.
 4. Hypnose heeft iets met magie te maken: Hypnose is een veranderde staat van bewustzijn die al heel lang bekend is en wetenschappelijk goed is onderzocht
 5. Hypnose is gevaarlijk: Bij Inner Wellness wordt hypnose alleen professioneel uitgevoerd. Als neveneffect versterkt hypnose het zelfgenezend vermogen en het mentaal evenwicht. In dit opzicht is het als meditatie, alleen sneller. Al onze cliënten gaan buiten met een aangenaam gevoel.
 6. Je kan er iets aan overhouden: Het ergste dat je kan overkomen is dat er helemaal niets verandert.

Hypnose kan bewust of onbewust worden waargenomen. Sommige mensen voelen een zeer diepe ontspanning, anderen merken het nauwelijks. Hypnose (trance) is een natuurlijk staat, je bent er waarschijnlijk vandaag al in geweest. Mensen gaan namelijk dagelijks continu in en uit hypnose of "trance", zoals men dat ook noemt, bijvoorbeeld tijdens het auto rijden, bij het lezen van een boek, dagdromen,.... Het enige verschil is dat bij een professioneel klinische hypnotherapeut deze toestand gebruikt wordt om de klant verder te helpen. 

logo_loopbaancheques (1) (1) (002).jpg

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240.png

  Het winkelmandje is leeg