INNER WELLNESS | COACHING & TRAINING | LOUISE HAY
 
linda.jpg

Linda De Roy - Ravels

Roos is een fantastische coach, ze luistert met heel veel liefde en aandacht naar je verhaal en wat je echt wil.

Heel veel aandacht naar je beginvraag. Het is een intensieve begeleiding maar heel waardevol. Mijn rugzak zit nu vol inzichten en tools die ik in mijn professionele loopbaan als paardencoach kan toepassen en ook op mijn eigen leven.

Het is een echte investering in jezelf, het is een traject die heel veel van jezelf in beweging zet en waarmee je dan ook als ondernemer aan de slag gaat. Roos, heeft veel aandacht voor nazorg.

Kortom, mijn zelfvertrouwen als zelfstandige is gesterkt en ik sta volledig in mijn kracht .

Dank je wel Roos,
heel veel liefs,
Linda
www.rainbowhorses.be

 
Joeri.jpg

Joeri Hermans - Dilsen-StokkemMary-Roos Nijs is een coach met een geduldige, rustige en liefdevolle uitstraling. Ze is intelligente vrouw met een prachtig denkvermogen om jou te helpen naar het vinden van je vaardigheden en talenten. Ze is heel sociaalvaardig en komt professioneel maar toch liefdevol over waardoor de sessies aangenaam en doeltreffend zijn. Ze weet me perfect aan te voelen en ze kan heel meelevend zijn met mijn situatie.

Ik ben dankbaar dat ik door haar begeleiding zo veel inzichten heb gekregen. Zeer te vrede met haar als coach, in de toekomst blijf ik dan ook graag door haar gecoacht worden.  Een echte aanrader!

Joeri Hermans
De Lijn 

 
leen.jpg

Leen Thys - Halen

Ik startte mijn loopbaanbegeleiding onzeker en bang.

Mijn loopbaancoach, Mary-Roos van Inner Wellness, gaf me tijd om te wennen aan het online gebeuren en las mij alsof ik een bestseller was. Ondanks de angst was ik bereid om het beste van mezelf te geven en zag ik dit als een laatste kans op een gelukkige loopbaan.

Eentje waarbij ik uit bed zou springen om aan de dag te beginnen ipv eentje gevuld met ziektedagen omdat ik geen energie meer heb.

Mary-Roos heeft eigenlijk niet veel woorden nodig om te zien waar het probleem zit. Ze is zo opmerkzaam en hoort vooral wat je niet zegt. Ze brengt rust in je hoofd en laat de wolken langzaam verdwijnen.

Ik dacht dat ik me ongemakkelijk zou voelen om me zo bloot te leggen en je eigen valkuilen te ontdekken met een getuige erbij. Mary-Roos heeft me dan ook geleerd dat
valkuilen erbij horen en dat anderen ons daarin weer kunnen aanvullen.

Een maand geleden werd ik al angstig bij het gedacht om ooit terug te moeten gaan
werken. Vandaag kijk ik er naar uit om binnenkort weer te mogen gaan werken.

 
Lisette.png

Lisette Willems - Oudsbergen

 

Ik ben zeer tevreden over mijn afgelegd traject via loopbaancoaching.

Roos is een enorme geduldige, bekwame en motiverende coach en bereidwillig in het uitleg geven. Ze komt to the point en is erg motiverend. Ik heb op zeer korte termijn veel specifieke kennis opgedaan. Ik ben blij dat ik dit nu kan integreren. Ik borrel van de creativiteit.

Ik zou Roos zeker aanbevelen. Mijn dankbaarheid is groot.

www.leveninevenwicht.com 

 
marja.jpg

Marja Derckx - Uden (NL)

Roos, een prachtige vrouw, geeft haar training met volle overtuiging. Ze is een inspirerende coach die toegewijd is in haar opdracht. Haar workshop is professioneel en gegeven met een uitstekende kennis maar vooral met veel betrokkenheid.

Roos, ga zo door en geef dit nooit op! Je geeft mensen hun zelfvertrouwen terug! Je hebt al een hele spaarbank in het universum gecreëerd! ;-)

Liefs en een dikke knuffel

Marja

www.groei-zelfmanagement.nl

 
Afbeelding1.jpg

Hilde Berghs - Bocholt

Ik ben immens dankbaar dat ik de kans kreeg om een online coaching te kunnen en mogen volgen. Mijn competenties zijn enorm toegenomen. 

Mary Roos Nijs kan zeer goed schakelen. Ze voelt perfect aan wat je op dat moment nodig hebt en gaat hiermee aan de slag. Jouw doel blijft ze voor ogen houden en geeft je opdrachten, zodat je effectief het geleerde kan toepassen en integreren.

Anderzijds zit er ook voldoende uitdaging in om zelf aan de slag te gaan. Zeker een aanrader! Zelfs juist als je angstig en onzeker bent om uit je schulp te komen of op de voorgrond te treden.

Go for it!

Hilde Berghs 

www.delichtcirkelbocholt.be
Auteur: Van de derde naar de vijfde dimensie!

 
alfred.jpg

Alfred Gregoor - St.-Truiden

Mary- Roos, is een zeer rustige een vertrouwensvolle coach met een ruime ervaring en geeft je het gevoel dat er wel degelijk en actief naar je geluisterd wordt.

Ze wijst ook duidelijk op je eigen verantwoordelijkheden en dat je het zelf moet willen maar het ook nog moet doen. En zij houdt je er ook aan, zodat het niet allemaal te vrijblijvend wordt en het resultaat te mager.

Het is ook een stuk zelfdiscipline die naar een automatisme overgaat, door je op deze manier te laten coachen.

Alfred Gregoor
Reliability Engineer & MBB Six Sigma bij Punch Powertrain

 
marietta.jpg

Marietta Voorjans - Maaseik

 

Via Mary-Roos Nijs haar professionele aanpak op gebied van loopbaanbegeleiding,wordt je goed geholpen om jezelf te ontdekken met betrekking tot o.a. je competenties en oriëntatie.

Het is een surplus indien je op zoek bent naar een verbeterde of andere loopbaan.

Ik kan haar zeker aanbevelen! 

 

Tamara Dullens - Maaseik

Bij aanvang van het loopbaancoachingstraject was mij niet duidelijk wat te verwachten, maar nu ik mijn traject heb afgesloten kan ik zeggen dat al mijn verwachtingen zijn ingelost.

Het traject heeft mij zaken waar ik mee worstelde in perspectief leren zien én tot bepaalde inzichten gebracht. Het is me nu meer dan ooit duidelijk welke richting ik op moet én welke stappen hiervoor gezet moeten worden!

Roos haar warme persoonlijkheid, haar persoonlijke benadering en onvoorwaardelijke acceptatie van iemands persoonlijkheid maakt dat je je als cliënt gemakkelijker openstelt gedurende het loopbaancoachingstraject!

Ze is zeer professioneel, zakelijk en kundig en voelt heel goed aan waar je behoeftes liggen én werkt hier dan ook samen met je naartoe!

Ze is een TOPmens maar bovenal een TOPcoach!!!

 

Els Dekempe - Kampenhout

Loopbaancoaching is bijzonder leerrijk en het maakt de zoektocht naar een job boeiend en aangenaam. Mijn loopbaancoach Mary-Roos Nijs heeft mij op haar eigen inspirerende en lieve manier door dit traject begeleid. De nieuwe inzichten en kennis dat ik heb meegekregen zijn heel interessant. Ik zou het iedereen aanraden, of je nu op zoek bent naar een nieuwe job of wilt groeien in je huidige job.

De coaching voldeed volledig aan de verwachtingen: op een aangename en leerrijke manier inzichten krijgen ivm mijn persoonlijkheid. De oefeningen waren ook leuk om te doen. De uitleg dat ik van Mary-Roos heb gekregen was heel duidelijk en overzichtelijk. Ze motiveert mij op een heel spontane en lieve manier.

Ik kan Mary-Roos aan iedereen aanraden, de manier waarop zij mij heeft geholpen door dit traject vond ik echt super!!

 
an reekmans.jpg

An Reekmans - Genk

Online onder hypnose gaan… werkt dat wel?

De voorbije jaren heb ik pijnbestrijding gehad d.m.v. hypnose en ik kan dus een vergelijking maken met ‘life’ hypnose en online hypnose.

Mijn wensen naar Roos waren heel specifiek:

1. Ik wil gezonde voeding en dranken eten en drinken.
2. Ik wil nee kunnen zeggen tegen dagelijks en overdadig gesnoep.
3. Ik wil nooit meer op m’n eentje alcohol drinken en als ik in gezelschap ben, wil ik hooguit 2 glazen wijn drinken.

De hypnose zelf was zalig!! Ik ben nog nooit zo ontspannen ‘weg’ geweest tijdens een hypnosesessie. Omdat je een hoofdtelefoon op hebt, komt Roos’ stem rechtstreeks bij je binnen. Waar je normaal een stem vanaf de zijlijn hoort die jouw onderbewuste aanspreekt, klinkt het nu alsof je eigen onderbewuste tegen jou aan het spreken is. De boodschap komt hard binnen, in de meest positieve zin van het woord.

Resultaten?
Wens 1 is een project waar ik aan knutsel omdat ik lichamelijk gezien niet elke dag kan koken. Eten bereiden houdt voor mij voorbereiding en planning in. Het is een oefening waarin ik heel wat vooruitgang zie. Wens 2 en 3 zijn onmiddellijk ingelost.

Het antwoord op de vraag hierboven is dus: JAAAAA, online hypnose werkt echt wel!!

Enorm bedankt Roos, voor het positieve verschil dat je alweer in mijn leven maakt…

 

 

Veerle Marynissen - Turnhout

Dit was een heel intens weekend, goed georganiseerd en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ik heb vooruitgang geboekt op vele vlakken! Ik kon moe maar voldaan, vol vertrouwen vertrekken zodat ik mijn nieuwe leven kan instappen. 

Jouw begeleiding is TOP! Je weet waarover je spreekt en je prikkelt me enorm om ermee aan de slag te gaan. Ik voelde me op mijn gemak bij jou want je straalt vertrouwen, rust en liefde uit! Blijf wie je bent! Je ziet me nog verschijnen op jouw workshops! 

Roos is een geweldige madam die me geprikkeld heeft om nog meer te weten te komen!

Bedankt!

Jobcoach VDAB 

 
misa.PNG

Miša Halčáková - Sneek (NL)

Wat een super gave en onvergetelijk weekend was het; met tranen en een lach, met veel inspiratie en inzichten! 

Wat ben jij een liefdevol mens, zacht en warm maar toch confronterend genoeg en boordevol energie en kennis.

Je weet precies waarover je praat en laat mensen ook hun verhaal doen. Je begeleidt en legt alles heel duidelijk uit. Soms was het pittig maar het was zeker nodig. De afsluiting was ook heel fijn!

Zeker een aanrader voor iedereen! Ik wil graag meer van je leren want jij bent echt een TOPPER! 

Bedankt! 

www.zeghetmetjehandjes.nl 

 

 
isabel.jpg

Isabel Bulcke - De Haan

Voor mij was deze workshop een ervaring die ik meeneem voor de rest van m’n leven !!!

De 2,5 dagen waren zo intens en heb dit echt tot in het diepste van me hart en ziel beleefd. Het was een rollercoaster aan emoties die je beleefd, maar het gevoel die je hebt na het weekend is onbeschrijfelijk.

Ik zou het iedereen aanraden om het eens te beleven en dan heb ik het nog niet gehad over onze TOP coach. Roos is de beste persoon op de juiste plaats. Ze straalt zo’n warmte en liefde uit, ze begeleid je ongelooflijk bij dit gebeuren waardoor je zo’n veilig gevoel hebt en echt jezelf kan zijn.

Roos, ik ben ongelooflijk blij dat ik je heb leren kennen en dat je me zo’n kennis hebt meegegeven en dit vanuit je hart hebt willen delen.

Veel liefs & Dikke knuffel :)

Isabel Bulcke
www.bioesthetiekbelle.be

 

 

Liesbet Willems - Heers

Roos is zeer gedreven en legt veel passie in haar werk en ze straalt dat over op mij. Een goed gevoel doordat ze heel goed weet waarover ze praat, is geduldig en betrokken zinder zich te laten meeslepen waardoor ze objectief is én empathisch.

Ze is een uitermate geschikte loopbaancoach en opgeleide vrouw waar ik me direct op mijn gemak bij voelde. Ze heeft een neus voor pijnpunten en werkpunten en gaat dan door naar de kern. Dit is mijn eerste kennismaking met een 1-op-1 coach en voelde direct een klik dus kan alleen maar positief zijn. Fijn!

Heerlijke rustige stem waardoor je vanzelf anders gaat denken en voelen.

Dank je !!!!

Liesbet Willems 
Purser Brussels Airlines 

 
Marleen sleypen.jpg

Marleen Sleypen - Maaseik

Ik heb eerst de 2,5 daagse workshop 'Love Yourself, Heal Your Life' gevolgd op een schitterende locatie in de natuur. Wat een geweldig weekend was dat vol indrukken, emotes en diepgang! Ik kwam thuis als een ander mens! Geweldig! Ik schreef me daarom ook snel in voor het vervolg.

Nu is het zondag en het is de laatste dag van de Jaartraining 'Je kunt je leven helen' en ik kan je garanderen dat dit een traject was met ENORME persoonlijke groei. 

Een traject van loslaten, inzichten, kennis, transformatie, vergeving, warmte, liefde en vriendschappen voor het leven.

Dit is een aanrader voor iedereen die aan zichzelf wilt werken. 

Roos, jij bent een fantastische, getalenteerde en vooral warme coach! 

Bedankt voor alles! 

www.facebook.com/koffiecafemarleen

 

 

 
Sylvia.jpg

Sylvia Van Den Boorn - Maastricht (NL)

Als je op zoek bent naar jezelf en open staat om dingen in jouw leven aan te pakken, dan is dit een echte aanrader!

Je wordt je bewust van wat er in jouw leven speelt en krijgt inzichten. Vervolgens maak je daadwerkelijke stappen om veranderingen aan te brengen. Het is een bewustwordingsproces en transformatie! Deze worskshop overtreft mijn verwachtingen! 

Alles gebeurt in een vertrouwde omgeving, met persoonlijke aandacht voor iedereen en waar jij jezelf mag zijnn. 

Dank je! 

www.massagesenza.nl

 

Tirtsa Zeegers - Puth (NL)

De workshop 'Love Yourself, Heal Your Life' vond ik absoluut fantastisch! AMAZING! Heel liefdevol ook en er worden geweldige tools aangereikt. 

Roos doet het enorm liefdevol en met aandacht voor iedereen die wat vastzit in zijn/haar leven of meer zelf-liefde wilt ontwikkelen. 

De begeleiding was zeer professioneel, betrokken, toegewijd en heel duidelijk! Ze heeft veel verstand van zaken terwijl ze warm en liefdevol blijft. 

Volg deze workshop! Je leven zal absoluut ten goede veranderen! 

 

Laura Mercurio - Genk

Ik ben hieraan begonnen omdat ik op een punt stond waar ik even nietmeer wist wie ik was. Ik voelde me vaak slecht en down. Sinds ik deze sessies volg heb ik een andere kijk op bepaalde dingen. ik begin meer zelfvertrouwen te krijgen en durf meer aan mezelf te denken. Ik kan dit alleen maar aanraden.

Het fijne en goede gevoel is zalig!

Bedankt

 
person.jpg

Marjan Ledent - Zichem

Roos blijft onder alle omstandigheden heel rustig. Ze zoekt mee naar oplossingen en begeleidt je op een heel fijne, professionele, zachtaardige manier. Lief voor de persoon maar hard voor het probleem.

www.atouchofshiatsu.be

 
heidi deknop.jpg

Heidi Deknop - Laakdal

Ik ben met een klein hartje op de cursus toegekomen, niet wetende wat er op me af zou komen. Maar dit was een unieke ervaring en een mooi geschenk aan mezelf.

Door de warmte die Roos uitstraalt, voelde ik me snel heel veilig. Ik heb me helemaal gegeven in elke oefening om het maximale eruit te kunnen halen. Veel dingen kwamen bij mij heel diep naar binnen, maar ik heb alles snel een heel goed plaatsje kunnen geven door de begeleiding van Roos. 

Veel verschillende emoties zijn naar boven mogen komen, maar ik heb zoooo genoten van deze workshop. 

Ik ga als een hele 'NIEUWE IK' naar huis met een heel warm en zelfzeker gevoel! 

Roos, je bent een FAN-TAS-TISCHE MADAM! Ik ben heel blij dat ik deze mooie ervaring heb mogen beleven! 

Groetjes,

Heidi 

 

 
germaine.jpg

Germaine Op 't Rood - Leopoldsburg

Je bent nooit te oud om te leren.

Deze jaartraining biedt de mogelijkheid om je mooie binnenkant te 'ont-wikkelen'.

Alles, wat al jarenlang onder laagjes stof gelegen heeft, wordt liefdevol, met aandacht en soms ook wel confronterend van onder het stof uitgehaald, zodat al jouw kwaliteiten terug kunnen schitteren en je jezelf terug vindt. 

 

 

 

Nancy Swerts - Tongeren

Het lezen van het boek: 'Je kunt je leven helen', gaf me al heel wat tools in handen om mijn leven anders aan te pakken. 

Maar het volgen van deze workshop was zo intens, echt, constant boeiend, professioneel en verhelderend dat ik het niet anders als een verrijking kan noemen. 

Dit is zeker een aanrader voor elkeen die zichzelf een betere toekomst wenst dan zijn/haar verleden was. 

Chapeau Roos! Heel knap!

 

 
candy.jpg

Candy Julien - Dilsen

Roos, je bent een prachtige geweldige coach. Ik kijk naar je op!

Ik wil je bedanken voor de geweldige groei die ik doormaakte tijdens dit jaartraject.

Ik zou iedereen aanraden om deze training te volgen. Het opent zoveel inzichten en geeft ontzettend veel kennis en dit met de perfecte begeleiding van de liefdevolle Roos.

Dank je wel!

 
caroline g.jpeg

Caroline Geirnaert - Ronse

Jaartraining: Je kunt je leven helen

Als jij je leven blijvend een positieve wending wil geven, dan is de jaartraining gewoonweg fantastisch. 

Door de tijdsspanne, het groepsgebeuren, de thuisoefeningen die we meekregen, worden de tools je 'eigen' gemaakt, waardoor je echt resultaten boekt in je leven, op alle vlakken die je vanuit het diepst van je hart wenst. 

We werden zeer goed opgevolgd door Roos tussen de trainingsdagen door. Met haar professionaliteit, het delen van eigen ervaringen en haar humor, vliegt het jaar voorbij. 

Weer een heerlijke ervaring en wat een geweldig geschenk heb ik mezelf hiermee gegeven! 

www.devijfklaver.be

 

 

Evelien Grauls - Hasselt

Roos, bedankt voor deze geweldige ervaring! 

Deze workshop was een positieve deugddoende ervaring! Dank je wel voor het vertrouwen dat ik in je kon stellen; dat je mij op zeer moeilijke momenten bijstond en dat je mij stimuleerde om door te gaan. 

Ik heb prachtige dingen ontdekt en ben bewuster geworden wat er in mij speelt en wat ik ermee kan doen. 

Jouw begeleiding was uitstekend en warm! Naast een geweldige coach, ben je ook een prachtig mens. Ik voelde mij heel vertrouwd bij jou!

Dank je wel! 

Evelien

 
sanne.jpg

S. Keppens - Peer

Ik ben aan deze cursus begonnen om meer zelfvertrouwen te krijgen en het proces is in gang gezet.

Ik heb gevoeld en ervaren wat echte liefde is en puur geluk. Jouw cursus is zeker een aanrader voor iedereen die zijn/haar leven wilt verrijken met zelfliefde, positief denken en ware liefde. Ik weet nu wat houden van mezelf inhoudt en hoe het voelt.

Dit gevoel is gewoon wat je krijgt tijdens deze training. Je komt dicht bij je kern te staan en de groepsdynamica geeft je een fijn en heel goed gevoel. 

Het is een ware verrijking voor mijn leven en ik heb enorm veel inzichten opgedaan! 

 
Sarah.jpg

Sarah Sels - Ham

Deze workshop was voor mij heel leerrijk, positief, intens en warm. Ongelooflijk hoe je op zo'n korte tijd een intense band kunt opbouwen met onbekenden. 

De organisatie was goed gestructureerd en op voorhand werd alles (benodigdheden - timing - voorbereiding) goed doorgegeven waardoor je wist waar je aan toe was. 

Roos begeleidt je zeer professioneel, warm en liefdevol met begrip voor ieder persoon. 

Deze workshop is een enorm grote stap in mijn innerlijke groei en zelfliefde. 

Dit allemaal dankzij de inspirerende coach Roos!

Dank je wel! 

 

Anonieme getuigenissen

 

Roos is een prima trainer. Ze heeft een heel prettige stem en weet een grote groep perfect te leiden. 

Alles verliep soepel en je krijgt de ruimte om voor jezelf momenten te exploreren 'hoe nu verder'. 

Ze geeft regelmatig goede voorbeelden die voor ons leerrijk zijn. Ze is duidelijk in haar verwoording en spreekt ook met heel haar lijf.  


Het leven is kort en elke dag die je niet ten volle leeft vanuit je hart en je volle potentieel/mogelijkheden is er ééntje voorbij.

Gun jezelf daarom de rest van je leven om meer van jezelf te houden en meer te krijgen wat je waard bent. 

En dan zijn deze twee dagen (workshop) een effectieve en krachtige manier voor! 

Geniet er van! 


Ik heb de loopbaancoaching door Mary-Roos als zeer verrijkend ervaren. Ik heb een beter inzicht gekregen in wie ik ben, zowel op persoonlijk, als op professioneel vlak. Ze motiveerde, prikkelde en deed mezelf geloven dat ik alles wat ik wil kan bereiken. Dat ik voor mijn dromen mag gaan!

 

logo_loopbaancheques (1) (1) (002).jpg

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240.png

  Het winkelmandje is leeg