INNER WELLNESS | COACHING & TRAINING | LOUISE HAY
 
Nancy.jpg

Nancy Swerts - Tongeren

Nancy Swerts - Tongeren

Roos, sinds ik jou heb leren kennen is mijn leven compleet veranderd in de positieve zin.

De Teacher Training was een 'Life Changing Experience'! Je hebt me zoveel geleerd op jouw unieke, liefdevolle, warme manier. Zoveel kennis en wijsheid én gigantisch veel fantastische trainingsmaterialen! Ik voel me een teacher met een remorque aan materiaal ipv een aktetas. Je bent mijn mentor!

Een voorbeeld voor elke trainer; zoveel talenten en gaven in een prachtige, warme gracieuze vrouw. Ik bewonder je van top tot teen. Zo'n enthousiasme en pure passie werkt aanstekelijk. Dankzij jou ben ik terug 'Enamorada de la Vida'.

Heel hartelijk bedankt voor alles! Love you 4ever!

Nancy

www.amorada.be

 
Conny.jpg

Conny Vos - 'S Gravenzande (NL)

Conny Vos - 'S Gravenzande (NL)

Ik heb werkelijk een onvergetelijke week beleefd waain ik innerlijke processen doorgegaan ben en heel veel geleerd heb over het doorgeven van het script. De materialen zijn heel uitgebreid en waardevol. De begeleiding vond ik echt geweldig en de opbouw van de training is prachtig!

Wat een warme, energievolle, liefdevolle, innemende en betrokken trainer/coach is Roos. Wat een geluk voor mij, dat zij dit deel van mijn reis begeleid heeft en dat ik zelf dit nu mag meenemen in mijn eigen trainingen. Inspirerend!

Louise Hay zal dankbaar zijn met zo'n trainer, want ik kan me geen betere trainer voorstellen! Je voelt de passie en het werken met hart & ziel. Ze maakt steeds weer tijd voor iedereen en zet steeds weer zo'n geweldige energie neer! Amaiii!

Het was een transformerende week met geweldige mensen! Ik heb genoten van mijn kruin tot aan mijn tenen! Deze week zal ik nooit van mijn leven vergeten! Zo mooi en indrukwekkend! TOP!

www.sparklinglife.nl

 
Heidi-Morren.jpg

Heidi Morren - Hasselt

"Wauw... Ja wauw, dat is inderdaad het gevoel dat ik heb na deze intense week!

Ingestapt met de intentie dat ik datgene wat me op dit moment blokkeert in mijn leven wil aanpakken en oplossen ben ik door een heftige week gegaan. Momenten van ontroering, momenten van verdriet, momenten van intense blijdschap, heel veel weerstand, de neiging om te vluchten en toch ben ik gebleven.

Perfect begeleid door Roos die me zo goed kon begeleiden, zo goed kon aanvoelen wat ik nodig had!

De intense sfeer in de groep, het was een week die ik voor eeuwig en altijd diep in mijn hart koester! We waren met 9, we doorliepen allemaal heel wat persoonlijke processen, we keerden naar binnen en zo terug naar buiten, de cirkel is rond!

We zijn klaar om in een volgend level in te stappen. Ik geef zo graag maar van nature uit is de vrouw een ontvangend wezen en ook dat heb ik in deze week mogen leren, mogen voelen en mogen ervaren met de steun van de groep, de hartverwarmende begeleiding van Roos.

Ik ben er trots op dat ik vanuit het diepst van mijn hart de mensen kan gaan teachen hoe ze bij zichzelf de innerlijke schoonheid kunnen ontdekken en er de wereld mee kunnen mooier maken!

Lieve Roos, dankjewel! Dankjewel voor je begeleiding, voor al je antwoorden, voor het delen van je kennis en het delen van je verhaal.

Dank je wel om mij naar een hoger level te liften. Mijn levensdoel en missie is zoveel duidelijker geworden. En dankjewel om me echt met mijn gevoel in contact te brengen. 

Namasté!

 

www.shikoba.be

 
caroline g.jpeg

Caroline Geirnaert - Ronse

Als je een connectie voelt met de filosofie van Louise Hay kan je nu ook in België de Heal Your Life Teacher Training volgen. 

Dat kan in het Nederlands enkel bij Mary-Roos Nijs. Stel dat ik kon kiezen tussen verschillende trainers, dan zou ik met volle zekerheid opnieuw voor Roos kiezen. 

Ze kan haar kennis en expertise op een zeer professionele manier overbrengen, doorwoven met 100% liefde, veel humor, met aandacht voor al haar cursisten en ze durft ook vanuit eigen levenservaringen vertellen zodat wij, als cursisten daaruit kunnen leren. 

Dank je wel, Roos, om ons te trainen met hart en ziel! 

www.devijfklaver.be

 
Veronique.jpg

Véronique Hendrickx - Zetrud Lumay

Véronique Hendrickx - Zetrud Lumay

Ik was bang om een hele week in een groep door te brengen, om in groep te spreken en om zolang uit mijn comfortzone te zijn.

Maar het was zalig: ongelooflijk fijne, krachtige en intense begeleiding, zeer inspirerend in een mooie locatie en met een zeer goede organisatie.

Sinds ik Inner Wellness (Roos) heb leren kennen, heb ik heel veel bewustwording gekregen en is mijn leven heel anders geworden. Ik vind de trainer/coach een uniek iemand met heel veel kwaliteiten.

Deze training is een echte verandering in mijn leven! Gewoonweg een prachtweek en een ongelooflijke ervaring!

Dank je Roos

www.guideyourlife.be

 
geraldine.jpg

Geraldine Steylemans

In september 2015 heb ik de 2’5 daagse HYL workshop gevolgd bij Roos.

Een workshop gevuld met positiviteit, jezelf beter en dieper leren kennen -en hierbij vooral verschillende negatieve patronen, struikelblokken en valkuilen die ik nog ervaarde in m’n leven – verder exploreren en liefdevol transformeren.

Na reeds vele jaren workshops en cursussen gevolgd te hebben m.b.t. persoonlijke groei en bewustzijnsverruiming, was dat weekend zeker nog een eyeopener! Soms confronterend om o.a. nog te ervaren welke negatieve overtuigingen me ervan weerhouden om de beste versie van mezelf neer te zetten in dit leven.

Deze workshop met de filosofie van L Hay kan ik dan ook aanbevelen aan eenieder die een innerlijk vrij en gelukkig gevoel wenst te ervaren in zijn dagelijks leven, en hierbij terug in zijn of haar eigen kracht wenst te komen staan!


Leren van jezelf houden – dit doortrekken tot ieder detail in je leven – jezelf en anderen vergeven en 100% verantwoordelijkheid nemen over je leven en je manifestaties… Het zijn enkele onderwerpen die deze workshop “rijk maken”.

De begeleiding die Roos hierbij biedt is hartverwarmend, ondersteunend, inspirerend, motiverend en ook humorvol!


Ik heb Roos nog beter leren kennen tijdens de teacher opleiding in februari. Weerom was deze opleidingsweek enerzijds een nog dieper transformatie proces voor mij- een ‘once in a lifetime’ ervaring - zowel naar inhoud toe, als naar groepssfeer toe, als de manier waarop Roos ons begeleid heeft!

Ook het feit dat haar cursussen doorspekt zijn met (vaak humorvolle) persoonlijke levenservaringen die ze deelt, maakt het geheel uniek! Hierbij kan ik alleen maar zeggen dat mijn waardering voor haar als teacher én als mens – nog groter geworden is.

Als er iemand het pad “walk your talk” loopt, dan is het zeker Roos wel! Op een professionele, warme en liefdevolle manier blijft ze een ‘luisterend oor ‘ voor anderen, zowel tijdens als na de cursus momenten! Echt TOP!

Ik wil jou Roos, dan ook oprecht danken, voor de verrijking die ik in mezelf mocht ervaren, via jouw warme manier van Zijn doorheen de 2’5 daagse workshop, de coachsessies en de teacher opleiding.

Persoonlijk heb ik heel wat grenzen doorbroken, heel wat inzichten verkregen, en ook heel wat ‘magische’ momenten mogen ervaren. Mijn zielleke lacht dankbaar… !

Jouw als mentor gekregen te hebben, is een grote meerwaarde voor mij, nu ook ik het pad als HYL teacher® mag afleggen en deze transformerende filosofie van Lousie Hay verder mag verspreiden.

Warme harteknuffel
Geraldine Steylemans

 

 
ingrid.jpg

Ingrid Nolis - Holsbeek

Deze training is zeer compleet en neemt je mee op een reis naar jezelf.

Roos geeft met passie, veel energie en zeer doorleefd deze training. Ik vond de begeleiding vanuit het hart gegeven.

Diepere lagen op emotioneel, lichamelijk, mentaal en spiritueel worden aangeraakt. Je komt er herboren maar ook wel wat moe van terug thuis.

Ik zal jouw training zeker aanraden.  

www.in-zijn.be

 
maryj.jpg

Mary Jupijn - Houten (NL)

Roos, je hebt een geweldige goede Teacher Training gegeven met enorm veel aandacht per persoon.

We hebben bij jou de juiste tools aangereikt gekregen en je hebt jouw kennis met passie en deskundigheid uitgedragen. 

Het programma is erg vol maar de begeleiding was perfect! Roos, je bent een superenthousiaste en zeer getalenteerde Top Teacher/Coach/Trainer! 

Je hebt mij zelfs iets geweldigs cado gegeven. De liefde voor mezelf en mijn eigenwaarde. Dank je wel!

I LOVE YOU

 

 

 
silvia.jpg

Silvia Contartese - Diepenbeek


Mijn gevoel was juist... dat dit voor mij een heel belangrijke en leuke trainingsweek zou worden... en dat klopte dus volledig!

Het was een magische 'Teacher Training', zeer leerzaam, waardevol, boeiend, helend en zeer inspirerend. De training werd mooi begeleid en ondersteund en vooral liefdevol en 'devinely guided ;-)'.

Ik heb mooie materialen gekregen en goede voorbeelden bij de materie, inspelend op de noden van de groep...

Ik kan deze training alleen maar aanbevelen! You are my first and only inspiration in these kind of trainings & coachings!

 

Jolanda Van Santen - Etten Leur (NL)

Ik heb de Heal Your Life Teacher opleiding als heel bijzonder ervaren. Roos laat zien over enorme kennis en inzicht te beschikken die ze ook heel goed weet in te zetten.

De groep was vanaf de eerste dag heel hecht en dat is helemaal te danken aan het veilige kader dat Roos weet neer te zetten. Je voelt dat je volledig jezelf kunt en mag zijn.

Roos is voor mij een inspirerende coach/trainer waar ik heel veel van geleerd heb. Ik voel dat ik er nu klaar voor ben om deze filosofie nu ook met anderen te gaan delen.

Dankjewel Roos voor een geweldige training! Het was helemaal top en ik zou niets kunnen bedenken dat ik anders had willen zien.

www.devlinderboom.com

 

 
Wendy Van Delden.jpg

Wendy Van Delden - NL

Ik heb bij Roos de Heal Your Life Teacher Training naar Louise Hay gevolgd en naast een week vol heerlijke pampering en perfecte verzorging, was dit een week vol persoonlijke groei, mooie inzichten en heel veel kennis.

We zijn echt klaargestoomd om zelf als Teachers aan de slag te gaan. Dit was niet mogelijk zonder de deskundige en liefdevolle begeleiding van Mary-Roos Nijs!

Een echte aanrader! 

 

 
Wendy g.jpg

Wendy Van Gijsegem - Affligem

 

Door de hartelijke verwelkoming en mooie locatie voel je je onmiddellijk goed en veilig. 

Alle oefeningen worden duidelijk uitgelegd en fantastisch begeleid. Iedereen deelt met elkaar, zelfs Roos, en dat vind ik zeer leerrijk en waardevol.

Roos spaart je niet en laat je echt ten volle door de processen gaan, hoe confronterend deze soms ook zijn. Maar ze staat altijd klaar om je te steunen en indien nodig, zelfs te troosten. Ze zorgt altijd dat een lesdag positief eindigt. 

Je voelt de energie en liefde echt. Dit is een ervaring die ik voor geen geld had willen missen. Ik heb zoveel nieuwe tools en inzichten gekregen en ben heel dankbaar voor de schitterende begeleiding en training.  Je voelt dat Roos volledig vanuit haar hart werkt en ook volledig aanwezig is. 

Roos, ik heb zo genoten van jouw bruisende energie, jouw deskundige begeleiding en warme persoonlijkheid. Heel authentiek en enorm inspirerend!

Ik ben echt heel dankbaar dat ik dit mocht meemaken. 

www.innerself.be

 

 

 

Dorien Vanderhoeft - Hoeselt


Gun jezelf wat je een ander gunt.

Werken aan jezelf is een groot cadeau voor jezelf én voor je omgeving. Je vindt innerlijke rust, meer balans en meer liefde voor jezelf én de ander.

Deze training heeft mij verrast op vele manieren! Het groepsproces is een echte meerwaarde en een ondersteuning voor je eigen proces. Deze training vond ik vlot, gestructureerd en vooral verrijkend met ruimte voor elk individu.

Als je nog twijfelt... Ga ervoor!

 

Karin Godyns. - Geraardsbergen

Roos is een professionele Teacher-Trainer die haar training stevig onderbouwde met handige materialen en vooral getoetst aan het leven. Je kan onmiddellijk zelf aan de slag met de geleverde materialen.

De training wordt gegeven op een positieve, milde, open en niet-oordelende, prikkelende manier met een liefdevolle houding en een goed gevoel voor humor. Tevens is de eigen persoonlijke groei die je tijdens deze Heal Your Life Teacher-Training krijgt gewoonweg M-A-G-I-S-C-H !!!

De verbinding en betrokkenheid van Roos met haar cursisten en het Leven is ontegensprekelijk en alom aanwezig.

Roos is een practise-what-you-train-teacher!

 

Nog meer getuigenissen over de Teacher Training?

Surf naar www.healyourlifetraining.be

 

logo_loopbaancheques (1) (1) (002).jpg

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240.png

  Het winkelmandje is leeg