INNER WELLNESS | COACHING & TRAINING | LOUISE HAY
 

Welkom

De voorbije jaren heb ik mijn persoonlijk en professionele leven gewijd aan het inspireren en begeleiden van mensen om het beste uit zichzelf én de ander te halen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Hoe meer we onszelf kunnen zijn (lees: onszelf accepteren en onszelf waarderen) en hoe verder wij onszelf ontwikkelen en bewust worden van onze patronen, hoe gelukkiger wij worden. Het leven wordt dan een groot en boeiend avontuur.

Daarnaast is de impact op professioneel vlak ook duidelijk merkbaar. We zijn in staat zijn om het beste uit onszelf te halen, om onze kwaliteiten optimaal te benutten en we durven onze ambities en dromen waar te maken.  

Ik hou van mensen en van onze planeet en mijn inzet is het bewustzijn te helpen verhogen op een manier die de levenskwaliteit voor beide verbetert.  

Mijn missie is mensen bewust te maken dat zij de sleutels zelf in handen hebben om te schitteren zoals een diamant!

Mary-Roos Nijs

 
promotion.jpg

PROMOTIE tijdens de corona-crisis

Om de pijn te verzachten krijg je BIJ ELKE ONLINE SESSIE NU 50% EXTRA COACHTIJD GRATIS. Dit wil zeggen dat voor elk uur dat je boekt en betaalt, jij een half uur coaching gratis erbovenop krijgt bij Inner Wellness.

Ook voor de VDAB Loopbaancoaching (normaal 80,00€ voor 7 coachuren) geven wij extra online uren cadeau!

Je krijgt per opgenomen cheque 1 uur gratis coachtijd! 

Indien je dus zou kiezen om jouw beide loopbaancheques op te nemen, krijg je nu naar aanleiding van de Corona situatie maar liefst 2 extra online coachuren gratis

Loopbaancheques kunnen voor diverse thema’s of coachvragen ingezet worden. Neem vrijblijvend contact op zodanig dat we samen kunnen exploreren of jouw thema ook past binnen het kader van de VDAB Loopbaancheques.

 

 

Wat zeggen anderen ...

Klik hier en lees wat anderen zeggen over Mary-Roos Nijs en de trainingen, workshops en coaching bij Inner Wellness.

logo_loopbaancheques (1) (1) (002).jpg

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240.png

  Het winkelmandje is leeg