INNER WELLNESS | COACHING & TRAINING | LOUISE HAY
 

Life Coaching

Life coaching is een vorm van coaching waarin het hele leven van de mens onder de loep wordt genomen. Dit in tegenstelling tot de meeste andere vormen van coaching waarin alleen naar de werksfeer wordt gekeken.

Het doel van Life Coaching is om het levensgeluk op alle levensgebieden te verhogen.

De laatste jaren is er een nieuwe stroming in de wetenschap ontstaan, gebaseerd op heel oude wijsheid: positieve psychologie, de wetenschap van het geluk. Iemand die gelukkig is ervaart het leven voortdurend als een uitdaging: voor hem is het leven opwindend, avontuurlijk en inspirerend.

Toch is het lang niet eenvoudig om gelukkig te zijn. In de eerste plaats vereist het veel zelfkennis en innerlijke vrijheid. Bovendien kan het geluk verstoord worden doordat iemand het verkeerde werk doet, ongezond leeft, met verkeerde mensen omgaat, te weinig voor zichzelf opkomt of onverwerkte dingen uit zijn verleden met zich meedraagt.

Life Coaching is erop gericht deze gelukverstorende factoren te onderkennen en het leven zodanig te ontwerpen of te restylen dat er optimaal geluk ontstaat.

Om gelukkig te worden is het nodig een goede balans te vinden in het leven én in de persoonlijkheid. Life Coaching richt zich op beide.

Er wordt in het bijzonder gewerkt aan de balans tussen werk en vrije tijd, verhoging van het zelfwaardering en het zelfvertrouwen, hantering van stress, verbetering van communicatie, ontwikkeling van talenten, afstemming van loopbaan op levensloop, verbetering van relaties en ontwikkeling van positieve toekomstvisies.

Ben je op zoek naar een nieuwe impuls in jouw leven en voel je dat je aan verandering toe bent?

Laat je dan coachen want samen sta je sterker!

 
NLP-SOCIETY-LOGO-color_0.jpg

NLP Coaching

NLP Coaching is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken: geen therapie.

Tijdens NLP coaching leer je om zelf grip te krijgen op je leven met krachtige NLP technieken. Er wordt dus niet in je verleden gegraven maar je gaat gelijk aan de slag om je beter te voelen. Het voordeel hierbij is, dat je gelijk na de eerste sessie al naar huis gaat met een goed gevoel.

Een overzicht van de verschillende soorten NLP coaching vind je hieronder:

 

VIP Coaching

Bent u bekend van radio en televisie, vervult u een hoge functie binnen het bedrijfsleven, werkt u in de politiek of bent u actief in een stressvolle functie?

VIP coaching geeft u de extra aandacht die u nodig heeft om op top niveau te kunnen presteren. Doordat u dagelijks wordt blootgesteld aan enorm veel prikkels kan u soms over vermoeid raken. Voordat u over uw grenzen gaat en een burn-out ontwikkelt, is het belangrijk aandacht te besteden aan deze prikkels. Door VIP coaching leert u weer de controle te krijgen over uw eigen brein zodat u vol kracht en zelfvertrouwen kunt bereiken wat u wilt.

Het resultaat: U wilt op top niveau presteren en deze sessies hebben u de kracht gegeven om er weer voor te gaan. Met een nieuwe dosis inzicht en gewonnen vertrouwen treed u de wereld weer tegemoet.

 

NLP Coaching bij angsten en fobieën

Als je last hebt van angst en onzekerheid hebt kan dat je behoorlijk in de
weg staan om te leven zoals je dat graag wilt. Angst en onzekerheid zijn vaak het gevolg van een (langdurige) negatieve programmering van je eigen brein. Soms kan dit komen door je zelf, soms door je omgeving of door een negatieve ervaring. Wat de reden ook is, het wordt hoogste tijd om te stoppen met je slecht voelen en weer te beginnen met je goed voelen.

NLP coaching kenmerkt zich door een korte, adequate aanpak. Je leert in een aantal sessies om weer grip te krijgen op jezelf. Er zijn een aantal krachtige NLP technieken die je helpen om je angst en onzekerheid te stoppen en te vervangen door zelfvertrouwen.


Voor wie?

Mensen die last hebben van angst of onzekerheid
Mensen die snel van hun problemen af willen
Mensen die hun probleem helemaal zat zijn en er nu echt aan willen werken

 

logo_loopbaancheques (1) (1) (002).jpg

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240.png

  Het winkelmandje is leeg