INNER WELLNESS | COACHING & TRAINING | LOUISE HAY
 

ONZE VISIE

Inner wellness levert maatwerk aan organisaties bij het
ontwikkelen van trainingen. 
Ons doel is aan te sluiten bij de actuele ontwikkelingsbehoeften van de organisatie binnen onze specialiteit en werkdomein.

 

Inner Wellness Corporate … kijkt binnen uw onderneming naar de 'mens in zijn geheel' en gelooft in het potentieel van iedere werknemer.

Inner Wellness Corporate … heeft als missie om het aanwezige innerlijk potentieel in iedere werknemer te ontwikkelen, tot bloei te laten komen en zo tot een kader van excellentie en van vredige samenwerking te komen.

Inner Wellness Corporate … gelooft dat ieder mens, mits de juiste ondersteuning, in staat is om zijn unieke kwaliteiten aan te spreken om het beste uit zichzelf én de ander te halen

Inner Wellness Corporate … heeft als missie om in uw onderneming de condities te scheppen waar iedere werknemer zich werkelijk  gewaardeerd en gerespecteerd voelt en waar iedereen zich op een positieve manier gestimuleerd voelt om te groeien, zowel op persoonlijk vlak als binnen zijn functie.

Inner Wellness Corporate … gelooft dat mensen in wezen goed zijn en dat indien het bedrijf het juiste klimaat schept, deze werknemers graag zelf kiezen om het beste van zichzelf te geven. Want mensen willen graag goed doen, door te doen wat goed voelt. 

Inner Wellness Corporate … gelooft in het creatief (lees: creërend) vermogen van ieder mens.

Inner Wellness Corporate … heeft als missie bedrijven te helpen te streven naar winst, vanuit bezieling en zingeving - de nieuwe normen binnen de bedrijfswereld en… gelooft dat werken vanuit bezieling en zingeving de  drijfveren zijn om gelukkige en gezonde werknemers te houden en aan te trekken.

Inner Wellness Corporate … gelooft dat de onderneming hiervan de vruchten zal plukken want steeds meer bedrijven begrijpen het nut en zien het potentieel van een samenwerking vanuit bezieling.

Inner Wellness Corporate … wil dit vanuit integriteit, openheid, dienstbaarheid en idealisme  neerzetten.

 

You will be redirected to our teambuilding website in 3 seconds...

logo_loopbaancheques (1) (1) (002).jpg

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240.png

  Het winkelmandje is leeg