INNER WELLNESS | COACHING & TRAINING | LOUISE HAY
 
Katrien-IV-273x300.jpg

Karien Driesen - Zolder

Jouw training is een life changing experience.

Confronterend, naar de kern maar oh zo bruikbaar, zo opbouwend en zòo nodig! De begeleiding was altijd 'bonk' erop and 'just what we needed'.  De verwachtingen zijn méér dan ingevuld. Deze training was precies wat ik nodig had!!!

www.feliztrainingenadvies.be

 

Lut Jeuris - Dilsen-Stokkem

Ik ben jouw training begonnen met de hoop om meer zeflvertrouwen te krijgen, maar ik heb zoveel meer gekregen dan dat.

Het was een ongelooflijke boeiende ontdekkingstocht naar mezelf. Er zijn moeilijke momenten geweest maar die wegen niet op tegen de blijdschap en het zelfvertrouwen dat ik nu mag ervaren.

Ik wil nog verder groeien want dit is nog maar een begin. De wereld ligt voor mij open! Dit is het beste wat ik ooit voor mezelf gedaan heb!

Hartelijk bedankt!

Lut Jeuris - OCWM Maasmechelen

 
franco.jpg

Franco Sechi - Maaseik

Ik zat in een impasse zowel privé en professioneel. Ik had nooit gedacht aan coaching, dacht dat ik dat niet nodig had. Tot ik er toch achter ging zoeken viel me in de VDAB-lijst de naam van Pygmalion loopbaancoaching op.

Ik benaderde mijn coach Roos Nijs. Er ging een wereld voor me open, ik besefte dat het helemaal niet slecht is om eens met anderen te praten om je hindernissen te bespreken. Zij heeft mijn ogen geopend en mij op weg geholpen naar waar ik nu ben, ik ben heel blij en heel gelukkig en haar zelfs gezegd, ik zal je nooit vergeten! Jij hebt mij verder geholpen in mijn leven en ik ben haar daar heel dankbaar voor.

Roos, je zit in mijn hart!

Franco Sechi - COMAP Belux

 

 

Erwin Vanderhoeft - Ziekenhuis Maastricht

Jouw training heeft in positieve zin mijn verwachtingen overtroffen. De opbouw van jouw training was zeer goed. De begeleiding werd op een zeer bekwame wijze gegeven. Je luisterde goed en speelde hier prima op in. Je betrok ook iedereen in de groep. De tools die ik gekregen heb kan ik erg goed gebruiken in mijn persoonlijk en vooral proffesioneel leven. Je gaf ook prima adviezen om de geleerde en opgedane kennis in de praktijk om te zetten. De training is intensief maar de driedaagse is nodig om op een aangename manier en een juist tempo de training te ervaren en te doorleven.

Zelf voel ik mij erg prettig met de opgedane kenis en binnen het team geeft dit een positieve sfeer van communiceren en samenwerken.

 
cdam.jpg

Caroline Damman - Hechtel

 

Jouw coaching is een enorme verrijking op persoonlijk vlak. Dit is iets dat je meeneemt naar de rest van je leven. 

Roos is bovendien een fantastische coach met oog voor detail en liefdevolle aandacht voor mijn verhaal. De oplossing zat al in mezelf... Ik mocht ze samen met haar ontdekken.  

Dank je wel voor deze prachtige ervaring! 

www.joy-4-you.be

 
Veronique.jpg

Veronique Hendrickx - Jodoigne

Workshop: Love Yourself, Heal Your Life (mei 2015)

Vaak heb ik het gevoel in een opleiding dat ik niet helemaal mezelf kon zijn omdat er altijd mensen zijn (soms ook de trainer zelf) die mij minder liggen. 

Hier was dat niet het geval want alles was één geheel. Door het neergezette kader, was het precies alsof ik iedereen al mijn heel leven kende. 

Ik volgde al veel cursussen, maar deze was zeer goed gepland en georganiseerd.

Jouw workshop was een fantastische ervaring vol positieve energie en krachtige oefeningen met fijne, leuke, eerlijke mensen en een super trainster. 

In één zin: DANK U! 

 

Jaartraining: 'Je kunt je leven helen'  (2015/2016)

De cursus: 'Je kunt je leven helen' van Louise Hay begeleid je door heel wat processen, soms heel moeilijke die je misschien liever niet wilt aanraken maar het gebeurt op zo'n liefdevolle en soms speelse manier dat het leuk, intens, inspirerend en boeiend wordt. 

Je leert liefde ervaren en liefde geven. Ik heb al veel trainingen en cursussen gevolgd, maar nog nooit heb ik zo'n liefdevolle, krachtige en toch rustige energie gekregen van de trainer/coach.  

Roos staat altijd klaar met een luisterend oor en waardevol antwoord. Dit traject was zeer leuk, waardevol, boeiend en verrassend! 

Dank je Louise Hay en dank je Roos 

www.bachflowerremedy.be 

 
HildeVanVugt.png

Hilde Van Vugt - Eksel

 

Wil je echt aan de slag gaan met jezelf, dan is de groepscoaching van Roos een echte aanrader, ... eigenlijk een MUST! 

Het was echt fantastisch en zet veel in beweging! De begeleiding was zeer professioneel en alles was heel goed georganiseerd! 

Lieve Roos, ik wil je bedanken voor je warme liefdevolle manier van coachen/trainen. 

Veel liefs,

Hilde 

www.white-orchid.be 

 

Loes Deppe - Landgraaf (Nederland)

 

2-daagse 'Love Yourself, Heal Your Life'

Jouw training is een verrijking voor mezelf maar ook voor mijn proffesioneel werk. Jouw aanpak is zeer deskundig, down to earth, liefdevol en authentiek. Het programma is goed gevuld en vind ik erg waardevol.

Mijn zelfvertrouwen is gesterkt alsook het idee: 'blijf jezelf, accepteer jezelf en blijf authentiek.

Dank je!

Jaartraining: 'Je kunt je leven helen'

Zeer waardevolle training waarbij je stap voor stap begeleid wordt om de liefde voor jezelf te herontdekken. Je gaat je (vastgeroeste) overtuigingen onderzoeken waardoor er ruimte vrijkomt om te worden wie je echt bent.

Ook leer je om oude pijn los te laten middels het vergeven van degene(n) die jou iets hebben aangedaan en het vergeven van jezelf.

Er is ook veel gelachen tijdens de cursus en dat maakt het geheel allemaal een stuk lichter. Ik ben in ieder geval dankbaar dat ik mezelf deze jaartraining kado heb gedaan.

http://www.querciacoaching.nl/ 

 
Gracienne.jpg

Gracienne Smet - Temse

Workshop: Love Yourself, Heal Your Life

Bij deze wil ik je nog eens bedanken voor het geweldig weekend, ik draag jou een heel warm hart toe. Dit was een openbaring!

Het is zalig hoe je door jouw workshop openbloeit en meer kunt stralen naar jezelf toe. Deze workshop werd zeer respectvol en met veel liefde en warmte gegeven.

Het heeft me zeker nog eens de bevestiging gegeven dat ik deze filosofie mee wil verspreiden, ik ben er klaar voor en ik kan het. 

 
Wendy g.jpg

Wendy Van Gijsegem - Affligem

Je voelt je onmiddellijk heel welkom. Roos coacht je met veel enthousiasme, inzet en met een vleugje humor. 

Ze heeft ook aandacht voor elk detail. Dit is een intense coaching die je tegelijkertijd heel veel tools en inzichten biedt alsook praktische handvaten over verder te werken aan je groei.

Een echte aanrader! 

 

Jaartraining: Je kunt je leven helen

Deze training is ideaal als eerste stap maar ook voor verdere verdieping van een persoonlijk groeiproces.

Deze training omvat heel veel verschillende aspecten en oefeningen en biedt ontzettend veel kennis en inzichten.

Roos is heel geduldig, liefdevol en inspirerend. Alles is tot in de puntjes voorbereid en geregeld. Door de regelmatige bijeenkomsten en het uitgebreide pakket aan thuisoefeningen blijf je in het proces en behoud je je focus, flow en motivatie. 

Ik ben heel dankbaar voor alles. Zonder deze training en zonder Roos' excellente begeleiding, had ik nooit de stap durven zetten om mijn leven 'echt' te veranderen. 

Dit vergeet ik nooit! 

Roos, blijf doen wat je doet want je doet het fantastisch!

 

www.innerself.be 

 

 

 
nathalie.jpg

Nathalie Vanhamond - Bocholt

Deze training is heel effectief en intensief en werd begeleid in een veilige omgeving.

De training heeft geleid dat ik nu liefde kan toelaten. Ik ben veranderd van een negatief, angstig iemand in een liefdevol, positief en zelfverzekerd persoon. 

 

Justyna Domanska - Beringen

Een fantastische training die mijn leven totaal heeft veranderd. Dankzij heel diepgaande oefeningen zoals onder andere: spiegeloefening, visieoefening, het stappenplan, affirmaties, innerlijke kind oefeningen en de begeleiding van de liefdevolle en openhartige Mary–Roos kon ik mijn nieuwe levensweg eindelijk vinden.

Ik geloof opnieuw in mezelf en ik kan van 'mij' houden en mezelf accepteren precies zoals ik ben. Ik weet dat ik kan alles bereiken en alles kan hebben wat ik wil. Ik heb nu super relatie met mijn ouders en heb contact met mijn innerlijke kind. Kortom, dankzij deze cursus heb ik mijn leven terug en ik weet dat vanaf nu mijn leven steeds beter en mooier wordt.

 

Shalini Kalra - Delhi (India)

Thank you for being so gentle and compassionate for me. Your humility and sense of being fully present really helped me to open up and share. Your unique ability to question using the right words made me think and re-evaluate a few belief systems which have been shaken and are now in the process of shifting. Thanks for providing me a very safe space for my growth and development.

I would recommand you to anyone for sure who is seeking shifts in any area of their lives. May your coaching practise flourish and may you touch many lives and help people transform. May all your dreams come true too. Blessings and loads of love!

http://www.lovingyourself.co.in/

 

Mia Beijnsberger - Maaseik

Ik ben heel dankbaar dat Roos mijn pad heeft gekruist. Zij was voor mij de juiste 'meester' op het juiste tijdstip in mijn leven.

Mijn streefdoel was letterlijk en figuurlijk 'thuiskomen'. Letterlijk is het al helemaal gelukt en figuurlijk ben ik door het volgen van de jaartraining al een heel eind op weg. We hadden een toffe groep en het knappe van Roos was dat ze voor iedereen oog had en van iedereen wist wat hun bezig hield.

Roos is een voortreffelijke coach en trainer!! Ze is zo vriendelijk, spontaan, bekwaam, attent en liefdevol en kan de stof perfect brengen. Ook de manier waarop ze is omgegaan met het heengaan van Marijke was zeer innemend en sereen.

Deze cursus is een aanrader voor iedereen. Ik zou graag zien dat men zulke leerstof onderwijst aan kinderen vanaf de basisschool (op hun niveau). De wereld zou er dan heel anders uitzien. De toekomst zou veelbelovend zijn.

Een dikke dank je wel voor Roos en alle medecursisten.

 

Bernie Price - Birkenhead (UK)

Dear Roos,

Your vibrancy, energy, joy and truthfulness have opened my heart to a world of endless possibilitiies. You are wise, sharp, savy and with the heart of the size of the planet with the energy of a rainbow.

You are amazing and a gift to the world as a coach and as a woman...

http://www.pragmaticpeoplesolutions.com/

 

Fatima El Kaffaf - Zonhoven

Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en oefeningen die ik kan toepassen. Ik creër mijn eigen leven en toekomst. Roos is iemand die me begrijpt, me steunt en waar ik mezelf bij kan zijn!  Dank u Roos voor een SUPER weekend!  xxx

 

Philippe Slimbroeck - Sint-Niklaas

Het meeslepende enthousiasme van Mary-Roos neemt je mee op deze krachtige doch liefdevolle reis naar het (her)-ontdekken van je innerlijke kracht in een liefdevol, open en gedegen kader!

Hartelijk bedankt!

 

 

Sonja Duym - Westende

Wanneer je jouw leven een nieuwe en positieve wending wilt geven, dan kan ik je deze training en workshop warm aanbevelen. Alles wordt klaar en duidelijk op een eenvoudige manier uitgelegd. Ik kan mezelf nu het allerbeste toestaan, nu ik mezelf liefheb! Zeker aan te bevelen!

 

Lieve Lemmens - Bocholt

Een zeer interessant en intensief maar gemoedelijk weekend vol inzichten, ontlading en diepgang. Ik ervaar nu meer dan ooit dat het leven uit onszelf komt. Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen ervaringen en heb nu het vermogen om ook van dat deeltje te houden dat minder mooi of perfect is. Houden van mezelf voelt voortreffelijk!

 

Susan Timmel - Oregan (USA)

What a fantastic workshop you did!!!

You are so passionate and clear. You can really create a wonderfull environment for change. Your wisdom and love gave me a space to see how I can heal my heart.

You have created a very inspiring workshop.

Thank you so much!

 

Astrid Janssen - Ulbeek

Toen ik aan deze cursus begon, was ik volledig in mezelf gekeerd. Ik heb een heel leerproces ondergaan en ben mezelf gaan ontdekken en leren kennen. Dat ik mezelf kon zijn, was fantastisch! Mijn innerlijke kracht groeit elke dag meer en meer. Ik voel mij waard om geliefd te worden en om te leven. Ik sta nu in mijn kracht. Ik geloof nu dat ik het goede waard ben en dat ik het allerbeste verdien, want ik hou van mezelf!

Hartelijk bedankt, Roos!

 
an dupont.jpg

An Dupont - Hasselt

I got an email from a friend about a 8-day course ‘you can heal your life’; this was a gift from heaven. I didn’t hesitate and subscribed me immediately.

Mary-Roos was the teacher of this course and she taught with love and passion. Every lesson I looked forward to go to the course. I learned to see my life in a new perspective; I started to do affirmations and I said ‘I love you An’ in the mirror; which I found very scary and difficult in the beginning. Step by step I was healing my life with the loving guidance of Roos. The second month of the course I had a difficult period; my life was changing and it was chaos. My mind needed to found another way of thinking/seeing. The resistance for changing was so strong that I was thinking about giving up the course; that was easier than all that work on myself. As if Mary-Roos knew it at the right moment, she called me up. She asked me how I was and I gave her the truth.

Mary-Roos listened to my story and seemed to say the right things; I felt a different person after that call and I was very motivated to do the exercises as a gift to myself. Mary-Roos inspired me to love myself just the way I am, to feel beautiful and feminine and to be self confident. I even started to change my appearance: make up, hair color, heels, colorful and feminine clothes..

And thanks to the inspiration and loving energy of Mary-Roos, I now am a very happy person, I love my work and I am surrounded by loving people. I forgave myself and my parents and I love them very much. Although I don’t have a relationship at the moment I feel loved and happy. The changes in my life are very clear and visible; people who didn’t see me for a while don’t recognize me anymore. I not only look different I also speak different; I now speak with proud and self confidence and with loving intentions to everyone.

Mary-Roos has the gift to light up the room, she didn’t stole her name… she literally brings love to the people just to be who she is with her smile and loving intentions. Mary-Roos has also a story to tell and learned to love herself; she lives now a successfully and happy life. She’s my source of inspiration, she’s the ‘Louise Hay’ to me!

I am really thankful to have people like her in my life, I feel very rich! And I am only one of the many people who have been inspired by Mary-Roos.

 

Ilse Dillen - Neeroeteren

Surfing on the internet, I "accidentally" landed on the site of Mary-Roos. I saw that she gave a workshops on the theme "You can Heal Your Life" by Louise Hay. Without any doubt, I promptly applied. This turned out to be the best thing I ever did for myself!

Mary-Roos is a passionate person with great visions, with her heart in the right place. She has so much warmth and love in her heart, even has a loving appearance, and does not hesitate to show her inner love to the people who participate in her workshop. Her workshop is very professional, personal and profound and you should be prepared to be confronted with yourself. She is ready for its people and makes them feel important and loved. I have grown as a person through her course. She can touch people's heart and motivate them. I feel deep gratitude!

 

 

Silvia Contartese - Diepenbeek

Mijn gevoel was juist... dat dit voor mij een heel belangrijke en leuke trainingsweek zou worden... en dat klopte dus volledig!

Het was een magische 'Teacher Training', zeer leerzaam, waardevol, boeiend, helend en zeer inspirerend. De training werd mooi begeleid en ondersteund en vooral liefdevol en 'devinely guided ;-)'.

Ik heb mooie materialen gekregen en goede voorbeelden bij de materie, inspelend op de noden van de groep...

Ik kan deze training alleen maar aanbevelen! You are my first and only inspiration in these kind of trainings & coachings!

 
Christel.jpg

Christel Van Loon - Kermt

Ik wil de jaartraining 'Je kunt je leven helen' uit de grond van mijn hart aan iedereen aanbevelen die met persoonlijke ontwikkeling bezig is of er graag mee wilt kennismaken.

Ten eerste leer je ontzettend veel in deze cursus over jezelf en jouw leven. Je gaat jezelf tegenkomen maar je haalt er in de positieve zin zoveel meer uit.

Deze waardevolle training is een begin van een prachtige toekomst die jij ermee leert creëren. Ten tweede is Mary-Roos een fantastische, waardevolle vrouw met enorme inzichten, kennis, inspiratie en motivatie.

Van mij hoor je niets anders dan lof!

www.innerlife.be

 

 

An Boon - Koersel

I write this message to recommend a very special person. Mary-Roos Nijs has changed my life when I followed the program "You can heal your life" in 2008.

It was my present for my birthday and that present changed my life forever! She has taught me many things to enjoy life again. Look further what the future brings and close many personal things from the past. But the main thing : she learned me how to love myself.

I have already followed also other programs given by Mary-Roos and each time she showed me other insights into my life. I am convinced that she is invaluable in the personal development of many people. She is a "WONDERFUL" person with a heart of gold! Convince yourself : SHE IS AN ANGEL!

www.larco.be

 

Anne De Vos - Overijse

Een zeer krachtige, efficiënte en goed opgebouwde workshop voor iedereen die met Louise Hay wilt werken. Roos begeleidt je liefdevol en respectvol in een veilig kader naar nieuwe persoonlijke inzichten en innerlijke groei.

 
an dupont.jpg

An Dupont - Hasselt

Deze 2-daagse training heeft opnieuw  een diepere laag van mijn angsten en beperkende overtuigingen naar boven gebracht en diep geheeld. Ik voelde mij gedurende de 2 dagen gesteund en geliefd in mijn proces.  

Een intense, liefdevolle en helende workshop met proffesionele begeleiding!

Dank je wel!!!

 

 

Trish Gallagher - Ireland

I highly recommand Mary-Roos as a teacher/coach. She is fantastic!

Her support and love is comforting and refreshing and her passion for her work is very inspiring.

I am so glad that Mary-Roos is in my life and in this world.

Thank you!

 

Mariska Coolen - Maastricht (jan. 2013)

Jouw training is een liefdevolle, effectieve en inspirerende manier om dichter bij jezelf te komen en te groeien. Uniek, praktisch en gebaseerd op de holistische visie. Voor mij zeer waardevol.

 
Mariska.jpg

Mariska Coolen - Maastricht (NL)

Een life changing workshop!

Deze workshop heeft mijn hart geopend naar mezelf en anderen toe. De liefde en veiligheid die ik hier heb mogen ervaren was en is overweldigend en zal mij zeker helpen in mijn verdere groeiproces en in mijn proces naar houden van mezelf. Ik hoop andere ook zo ooit te kunnen inspireren als Roos bij mij gedaan heeft.

September 2012

 

Linda Debois - Grimbergen

Ik raad deze workshop aan iedereen aan!! Het is een echte investering in jezelf. Deze workshop is proffesioneel, liefdevol, open en efficiënt gebracht met veel afwisseling. De tijd is omgevlogen.

 

 

Siel Cosemans - Hasselt

Deze training gaat me in de toekomst helpen om een betere juf te worden. Ik weet nu hoe ik op een effectieve manier 'complimentjes' kan geven aan kinderen of de mensen rondom mij, waardoor ze zich beter gaan voelen en hun eigen ontwikkelde deugden leren kennen.  Ook ga ik veel betere gesprekken kunnen voeren met zowel kinderen als ouders en collega's die hen echt helpen en het voor mij veel minder zwaar maakt. Wat ik zeker ga doen is, werken met de deugden in de klas. Ik ga de kaartjes gebruiken en er opdrachten rond doen! Hartelijk bedankt voor deze inspirerende driedaagse.

 

Ann Kelly - California (USA)

Dear Mary-Roos,

You are a true teacher that walks her talk.

My experience in your workshop was extremely enlightening and encouraging! I see clearly my next steps and feel great! You really bring love to the world!

Thank you so much!

 

Dorien Vanderhoeft - Hoeselt

Gun jezelf wat je een ander gunt.

Werken aan jezelf is een groot cadeau voor jezelf én voor je omgeving. Je vindt innerlijke rust, meer balans en meer liefde voor jezelf én de ander. Deze training heeft mij verrast op vele manieren! Het groepsproces is een echte meerwaarde en een ondersteuning voor je eigen proces. Deze training vond ik vlot, gestructureerd en vooral verrijkend met ruimte voor elk individu.

Als je nog twijfelt... Ga ervoor!

 
Josette.jpg

Josette Castermans - Lanaken

Deze workshop heeft mij zoveel deugd gedaan dat ik dankbaar ben dat ik deze coach en deze cursus ontdekt heb.

De begeleiding van TOP met een zeer vertrouwde en lieve coach, een mens om van te houden!

Een workshop met posivitieve resultaten! ZEER GOED!

 

 
Angelina.jpg

Angelina Tak-Jochems - Oudenbosch (NL)

 

Ik wil je bedanken voor het fantastische weekend wat ik heb gehad. Deze workshop is een cadeau voor je ziel - voor jezelf en dit voor de rest van je leven.

Ik voel me veel vrijer in mijn borstkas en ik sta opener in het leven. Je gaf een super begeleiding! Ik geef deze training een 10/10.

www.feelgoodvoeding.nl

www.feelgood24seven.nl  

 
Katharina Boels.jpg

Katharina Boels - Groningen

Ik heb je ervaren als een zeer kundige, proffesionele en integere trainer. Je bent trouw gebleven aan datgene wat je gelooft en onderschrijft. Voor mij persoonlijk was dit een heel waardevol en inspirerend weekend. 

Ik voel me gezien, gehoord en gewaardeerd. Ik heb alles gekregen wat ik nodig heb om verder te kunnen. Je persoonlijke verhalen zijn ook heel inspirerend. Dank je voor het delen met ons.

Ik zou ook trainer willen worden althans zo voelt het op dit moment voor mij. Je bent een bron van inspiratie voor mij want ik heb een enorme boost gekregen. Ik heb ZIN in mijn leven.

Bedankt voor alles! 

Lieve groet

 

Caroline Vermeersch

Jouw training is een ervaring om nooit te vergeten. Het gaat in jouw workshop 'echt' over houden van jezelf en jezelf aanvaarden. Ik kreeg praktische tools over 'hoe' je dat echt kan doen. Ik heb hier voor het eerst geleerd hoe je iets kan loslaten. Jouw begeleiding vond ik zeer liefdevol en professioneel. Dikke merci!

 
Jolanda.jpg

Jolanda Van Santen - Etten Leur (NL)

 

Workshop: Love Yourself, Heal Your Life

Ik heb deze workshop als een hele bijzondere gebeurtenis ervaren. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan en heb veel bagage losgelaten. Ik voel me een stuk lichter!

Mary-Roos is een heel liefdevolle en betrokken coach die voor een fijne en veilige groepssfeer zorgt. Een positieve en helende ervaring. Een absolute aanrader.

 

Heal Your Life Teacher-Training

Ik heb de Heal Your Life Teacher opleiding als heel bijzonder ervaren. Roos laat zien over enorme kennis en inzicht te beschikken die ze ook heel goed weet in te zetten.

De groep was vanaf de eerste dag heel hecht en dat is helemaal te danken aan het veilige kader dat Roos weet neer te zetten. Je voelt dat je volledig jezelf kunt en mag zijn.

Roos is voor mij een inspirerende coach/trainer waar ik heel veel van geleerd heb. Ik voel dat ik er nu klaar voor ben om deze filosofie nu ook met anderen te gaan delen.

Dankjewel Roos voor een geweldige training! Het was helemaal top en ik zou niets kunnen bedenken dat ik anders had willen zien.

www.devlinderboom.com

 

 

 
Sandra hoeven.jpg

Sandra Hoeven - Rotem

Jouw workshop heeft voor mij enorm veel inzichten gegeven. Ik heb weer stukjes kunnen loslaten. Er is vanalles in beweging en ik laat het nu even op mij afkomen.

Ik vind dat je iedereen genoeg aandacht geeft en er ook op let. Je behandelt iedereen met veel respect. Zeer mooi om te zien en zelf te ervaren. 

Wat een geweldig, liefdevol en warm weekend. Ik vind het allemaal dik in de sjakosh! 

Bedankt Roos en alle deelnemers! 

 

 

Monique Venken - Kortessem

It was 4 years ago that a business card from Mary-Roos Nijs landed by coincidence in my hands. The next day I called her to learn more about her course 'You can heal your life'. She first advised me to read to book form Louise Hay. After reading the book I signed up immediately for the course.

Due to the warm welcome and the enthusiasm that Mary-Roos radiates, I was very motivated to work hard with all the exercises in the course. Little by little, I learned to love myself and appreciate and accept myself. That I am always good enough as I am. It is almost unbelievable what the affirmations and the exercises have done with me. It took 7 months before I finally could drop my mask and that feels great! I still work daily with my affirmations. Every morning when I see myself in the mirror, I can say that I love myself. I am finally happy with who I am. During the course I also developed a new vision about my future. I longed for a change in my career.

Seeing Mary-Roos teaching the course with great passion and devine worship, I was inspired and I thought to myself... I want to become a coach/teacher myself. Now, a few years later, I have finished my coach education. And because Mary-Roos was/is a great inspiration for me, I asked her to become my mentor. She gave me that chance and I was very lucky that I got the opportunity to assist her in one of her trainings. Mary-Roos is for me a very inspiring and warm hearted woman. She has managed to motivate me and she has taught me that it's never too late to change. She has taught me to stand up for myself.

I would like to become a coach like her. A loving coach and motivational trainer with her heart in the right place. She has already achieved very much and works hard for it and does it from the heart. Thanks to Mary-Roos and my own desire and perseverance to change/grow, my life is positively changed forever.

I am so grateful to the universe that she crossed my path.

 

Heidi Morren - Hasselt

"Wauw... Ja wauw, dat is inderdaad het gevoel dat ik heb na deze intense week!

Ingestapt met de intentie dat ik datgene wat me op dit moment blokkeert in mijn leven wil aanpakken en oplossen ben ik door een heftige week gegaan. Momenten van ontroering, momenten van verdriet, momenten van intense blijdschap, heel veel weerstand, de neiging om te vluchten en toch ben ik gebleven.

Perfect begeleid door Roos die me zo goed kon begeleiden, zo goed kon aanvoelen wat ik nodig had! 

De intense sfeer in de groep, het was een week die ik voor eeuwig en altijd diep in mijn hart koester! We waren met 9, we doorliepen allemaal heel wat persoonlijke processen, we keerden naar binnen en zo terug naar buiten, de cirkel is rond!

We zijn klaar om in een volgend level in te stappen. De oefening op de slotdag was zo intens mooi!!! In die oefening ben ik als het ware met mezelf getrouwd. Ik heb mijn innerlijk kind op een heel diep niveau kunnen helen. Ik voel dat ik vreugde en liefde kan toelaten. Ik heb geleerd dat harmonie nodig is en dat het Leven ook zorgt voor die harmonie en ik heb geleerd dat het ok is om te ontvangen.

Ik geef zo graag maar van nature uit is de vrouw een ontvangend wezen en ook dat heb ik in deze week mogen leren, mogen voelen en mogen ervaren met de steun van de groep, de hartverwarmende begeleiding van Roos.

Ik ben er trots op dat ik vanuit het diepst van mijn hart de mensen kan gaan teachen hoe ze bij zichzelf de innerlijke schoonheid kunnen ontdekken en er de wereld mee kunnen mooier maken!

Lieve Roos, dankjewel! Dankjewel voor je begeleiding, voor al je antwoorden, voor het delen van je kennis en het delen van je verhaal.

 

Herman Grummel - Groningen

Ik ben met jouw training erg geholpen in het zetten van de stappen die nodig zijn en mijn verleden positief af te sluiten en het vervolg van mijn leven een nieuwe en goede richting te geven. 

Ik ervaar Roos als een zeer kundige trainster. 

 
Kathy Koehler.jpg

Kathy Koehler - New Franken, WI USA

 

Your workshop was really phenomenal!

It's very obvious how good you are at this and I for one am very grateful for your help, insights and knowledge.

Thank you from the bottom of my heart!

 

 

 

 

Barbara L. - Diepenbeek

Met een hart vol verwachtingen kwam ik naar deze workhop. Ik kreeg nog veel meer dan ik verwachtte.

Ik ben enorm blij dat ik deze kans genomen heb want deze workshop heeft me veel inzichten gegeven waar ik mee verder aan slag kan gaan.

Roos, je bent een topwijf! Je helpt me om mezelf mooier en een beter mens te laten worden.

Dank je wel!

 

Ingrid Nolus - Holsbeek

Workshop 'Love youself, Heal Your Life'

 

Dit is een inspirerende, zeer gevarieerde training met gelijkgestemde mensen. Je zakt steeds dieper in jezelf want van jezelf houden, kan je dus echt wel leren! Kortom, de workshop zit goed in elkaar! 

 

 

 

Karin G. - Geraardsbergen

 

Workshop: Love Yourself, Heal Your Life

Jouw training is fantastisch en zeer diepgaand zelfreflecterend. No-nonsense aanpak en effectiever dan andere zelfheling workshops. Heel intens.

Net zoals Louise Hay zelf slaag jij erin om de boodschap op een passionele manier over te brengen.  Er zijn dit weekend voor mij heel wat dingen duidelijk geworden.

 

Heal your Life - Teacher-Training naar Louise Hay

Roos is een professionele Teacher-Trainer die haar training stevig onderbouwde met handige materialen en vooral getoetst aan het leven. Je kan onmiddellijk zelf aan de slag met de geleverde materialen.

De training wordt gegeven op een positieve, milde, open en niet-oordelende, prikkelende manier met een liefdevolle houding en een goed gevoel voor humor. Tevens is de eigen persoonlijke groei die je tijdens deze Heal Your Life Teacher-Training krijgt gewoonweg M-A-G-I-S-C-H !!!

De verbinding en betrokkenheid van Roos met haar cursisten en het Leven is ontegensprekelijk en alom aanwezig. Roos is een practise-what-you-train-teacher!

 

Katrien L. - Diepenbeek

Een inspirerende, hartverwarmende workshop voor iedereen die bereid is zijn leven te helen. Diepgaande oefeningen die je heel dicht bij jezelf brengen. De workshop helpt je een eind op weg naar een positief en aangenaam leven en geeft je zin in veel meer.

Roos is een inspirerende, warme en heel empatische trainer/coach die ieders proces op een unieke professionele manier begeleidt met veel warmte en de nodige humor.

Op weg naar mijn nieuwe zelf! Het kan echt! Yes we can....

Dank je wel, Roos...

 

Overige getuigenissen - anoniem

  • De 2-daagse workshop was een prachtige ervaring en heeft mij enkele inzichten gegeven. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Ook de groep zat goed met liefdevolle mensen.
  • De begeleiding gebeurt liefdevol in een omgeving waarin ik mij gesteund voelde in mijn proces. De training was intens en ondanks moeilijke momenten heb ik toch veel liefde ervaren. Voor mij enorm belangrijk omdat ik geen liefde kon toelaten.
  • Deugdenproject: Deze training is zeker aan te bevelen. Als we deze manier van omgaam met elkaar kunnen verspreiden zou de wereld er veel mooier gaan uitzien (minder ruzies, depressies, ...). Het zou zelfs aangeraden zijn om dit in het onderwijs te brengen.
  • Een zeer boeiende workhop met veel AHA-momenten. Je bent echt goed, Roos... E.M.

 

logo_loopbaancheques (1) (1) (002).jpg

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240.png

  Het winkelmandje is leeg