INNER WELLNESS | COACHING & TRAINING | LOUISE HAY
 
F6FFD95F-DDE7-4208-91DE-563F6E77C7F7 2.JPG

Wie is Mary-Roos Nijs

Trainer/Coach word je niet van vandaag op morgen. Het is een proces van jaren kennis en ervaring opdoen.

Mary-Roos Nijs (° 04/03/1975) is opgegroeid in een ondernemend gezin waar ze gestimuleerd werd om een richting te kiezen die haar zou klaarstomen om het familiebedrijf verder te zetten. Aanvankelijk heeft ze dit een kans gegeven, maar al snel realiseerde Roos zich dat er iets ontbrak. De interesse voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn in lichaam & geest, die reeds tijdens haar tienerjaren ontstond, bleef aanwezig.

Roos wou de wereld ontdekken en het verlangen om te reizen was groot. Ze begon als flight attendant bij Sabena (het latere Brussels airlines) en groeide door naar purser. Dit gaf haar de mogelijkheid om mensenkennis op te doen maar vooral om de wereld met zijn diverse culturen en visies te ontdekken en te ontmoeten.

Indertijd combineerde Roos haar job in de luchtvaart met verschillende opleidingen en workshops in binnen- en buitenland; van NLP tot executive coaching & training, van DISC tot hartcoherentie workshops, van meditatietrainingen tot van ESP Ultramind, van Heal Your Life Trainingen tot Psych-K, van Sedona Method tot EFT en Reiki, van spirituele lessen tot alpha-thèta training, van improvisatietheater tot lachyoga, enz…

Tot 2007 werkte zij fulltime als purser bij Brussels Airlines waardoor ze jarenlang de gelegenheid kreeg om wereldwijd verschillende culturen en levensvisies te ontdekken en te ontmoeten. Hierdoor kreeg haar kennis, opgedaan in de uiteenlopende opleidingen, seminars en workshops extra diepte en dimensie. In de luchtvaart deed zij als purser naast de doorgedreven opleidingen vooral praktijkervaring op in het aansturen van teams, crisis management, conflict handling en customer relationship management. 

In 2005 gaf Roos haar eerste lachworkshops (www.lachsessie.be) waarbij ze de focus legde op de bedrijfswereld en de non-profit sector, zowel in binnen- als buitenland. Roos: “Het is heerlijk om mensen te zien lachen en genieten. Genieten is een belangrijk aspect van ons algemeen welzijn.”

Verder besloot Roos, na het beëindigen van haar trainersopleiding (2005) van Louise L. Hay, een internationaal bekende experte op het gebied van persoonlijke groei, om ook haar eerste groepstrainingen op te starten. Tijdens zo'n traject wordt aangeleerd hoe zelfwaardering en zelfacceptatie zorgen tot meer levenskwaliteit, geluk en positieve veranderingen op elk levensvlak.

Roos volgt nog steeds diverse trainingen en opleidingen want volgens haar is een trainer/coach nooit uitgeleerd. Roos: “Ik blijf gefascineerd door de kracht van de ‘geest’, de zin van het leven en vooral het potentieel dat in ieder van ons zit. Nieuwe impulsen maken het leven boeiend. Mensen coachen om het beste uit zichzelf te halen is mijn passie! Ik zie mensen openbloeien en daar doe ik het voor!"

"Ik kon van mijn passie mijn job maken. Ik besef dat dit een zegen is en daar ben ik heel dankbaar voor!”

 

Download hier het CV van Mary-Roos Nijs

logo_loopbaancheques (1) (1) (002).jpg

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240.png

  Het winkelmandje is leeg